Nadat vijf vrienden uit Noord-Limburg, hometown Lottum, 11 jaar met elkaar het podium hadden met gedeeld vonden ze het wel tijd voor wat nieuws. Allen genoeg ervaring opgedaan met tribute en cover acts zoals Z.O.D (S.O.D. tribute), The Dukes of Metal (tribute to the 90ies), Bones (Rock coverband) en Stratex (Metal coverband).

Al snel werd duidelijk dat ze geen brave nummers zouden spelen, maar de brute metal klassiekers van Sepultura. Denk hierbij aan de scheurende, knetterharde nummers zoals Biotech is Godzilla, Inner Self, Arise en Propaganda. De naam van de band moet niet moeilijk zijn, Sepultribute, en staan voor de muziek: thrash-groove metal zoals het hoort!

Toen in 2018 Sjon Seuren besloot om zijn gitaar weg te leggen, werd er druk gezocht naar een waardige vervanger. De zoektocht naar een nieuwe, guitar smashing god, heeft gelukkig niet lang geduurd. Met trots is de 'nieuwe' solo gitarist gepresenteerd: Richard Wilmsen. Hij heeft al eerder een aantal optredens meegedraaid als invaller en zijn sporen dik en dubbel verdient.

Verwacht vijf enthousiaste gasten die een stampend, energiek optreden te weeg willen brengen met hun band Sepultribute.
Fuck shit up!

Dick Vergeldt (drums) – Z.O.D., Bones, Remorse, Nuh, Stratex
Etienne van der Linden (rhythm guitar) – Infernal Scheiβe, Remorse
Koen Seuren (bass) – Remorse, Hoegies, The Guilt Parade
Sergej Lojko (vocal) – The Dukes of Metal, Remorse
Richard Wilmsen (lead guitar) – Source, Thei en de Vetkup 5